Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Maurits Falkenreck,Neerwaarts Nederland
  • Maurits Falkenreck,Neerwaarts Nederland
Maurits Falkenreck,Neerwaarts Nederland
Neerwaarts Nederland
een ondernemend antwoord op het verval van de verzorgingsstaat
€ 18.95

Tijdelijk niet leverbaar


De verbijsterende ervaringen van een succesvol innovatief ondernemer die de afgelopen 15 jaar ook politiek maatschappelijk actief was.

Maurits Falkenreck (6 februari 1974) stelt begin 2000 vast dat het verval van de verzorgingsstaat steeds meer vorm krijgt om vervolgens innovaties te lanceren als tegenwicht voor het verval van de verzorgingsstaat. In dit proces ontdekt hij de falende innovatiecultuur en de werking van Het Politiek Ecosysteem op essentiële politiek maatschappelijke vraagstukken. In dit boek beschrijft hij deze reis en verklaart hij de interne verzwakking van Nederland. Hij eindigt met enkele oplossingen voor dit probleem.

“In dit prikkelende boek laat Maurits Falkenreck zien hoe de kosten van onze verzorgingsstaat zijn gestegen, terwijl het niveau van dienstverlening is verschraald. Tegelijkertijd is de bestuurlijke kwaliteit bij overheid en grootbedrijf achteruit gehold en stapelen de negatieve effecten van verkeerde keuzes zich op. Er is sprake van een politiek-bestuurlijke patstelling die verstikkend uitpakt voor de eigen bevolking. Is het alleen maar kommer en kwel? Zeker niet. Maurits Falkenreck komt ook met innovatieve oplossingen voor een samenleving op zoek naar welzijn en welvaart!”
– Sander Boon, auteur van De Geldbubbel


Extra informatie:

Paperback / softback
174 pagina's
Met illustraties
November 2019
662 gram
230 x 150 x 17 mm
EAN: 9789463387750
Uitgeverij Aspekt B.V.


Tijdelijk niet leverbaar