Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Mathijs Ummels,Heel Nederland verslaafd
  • Mathijs Ummels,Heel Nederland verslaafd
Mathijs Ummels,Heel Nederland verslaafd
Heel Nederland verslaafd
€ 29.90
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIk ben pas 15 wanneer ik gevangen word door de hypnotiserende werking van de lampjes op een fruitautomaat in een cafetaria. Wat zal volgen is een 20 jaar durende verslaving die mijn leven compleet zal gaan beheersen.

Verwoede pogingen om af te kicken en diverse mislukte opnames bij verslavingsinstanties later besef ik op mijn 35e dat ik al heel lang op de rand van de afgrond sta. Ik krijg het gat tussen wie ik ben en de persoon die ik pretendeer te zijn niet meer overbrugd.

Ik laat alles wat ik ken en wat ik heb achter. Vrouw, werk, vrienden en huis. Ik vertrek in de winter van 2013 naar Kaapstad, Zuid-Afrika, voor een opname in een verslavingskliniek. Die intense periode heeft mij alles gebracht waar ik op gehoopt had. Ik leerde mijn dodelijke patronen te herkennen, ze te veranderen en uiteindelijk ook om nieuw gedrag te verankeren.

Nu, vijf jaar onderweg in herstel is het tijd om iets terug te doen. Mijn inzichten te delen. Met mensen die zelf te kampen hebben met verslaving, of meer over dat soms euforische, maar altijd allesvernietigende gedrag willen weten. Heel Nederland verslaafd biedt een schat aan concreet toepasbare tips en vele inzichten. Onderwerpen in de taboesfeer worden zonder schroom besproken.

Verslaving is gedrag. En gedrag is mijn specialisatie. Door kritisch te kijken naar mijn eigen gedrag heb ik ontdekt dat ik werkelijk álles kan bereiken wat ik wil. En waarom zou dat ook niet voor jou gelden? En of je nu verslaafd bent of niet, als het thema verandering in combinatie met gedrag je interesseert dan is het lezen van dit boek een echte aanrader.

Met mijn amper veertig jaren besef ik dat ik in de blessuretijd van mijn leven leef. Innig dankbaar voor deze tweede kans, hoop ik dat ik ook jou kan helpen in het realiseren van je – kleine of grote – doelen. Er is zoveel bekend over verslaving en nog veel meer over verandering. Ik kreeg die tips pas in Zuid-Afrika, om voorgoed af te rekenen met mijn demonen. Ik geef ze nu aan jou.

Veel plezier en kracht bij het lezen van dit boek en weet:
PLEZIER MOET JE MAKEN VERDRIET KOMT VANZELF.


Extra informatie:

Paperback / softback
297 pagina's
Met illustraties
November 2018
1163 gram
280 x 222 x 24 mm
EAN: 9789082876307
Learningin90

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen