Welkom op onze vernieuwde site
Gratis verzending vanaf € 25

  • Marlies Slegers,Briefjes voor Pelle
  • Marlies Slegers,Briefjes voor Pelle
Marlies Slegers,Briefjes voor Pelle
Briefjes voor Pelle
€ 15.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Briefjes voor Pelle van Marlies Slegers (bekend van Onder mijn huid, Verdrinken en Backpack) is het hartverwarmende verhaal over een 12-jarige jongen die met humor en op geheel eigen wijze de dood van zijn vader leert accepteren.

Pelle is hoogbegaafd en weet alles. Als hij te veel verdriet voelt, somt hij graag feiten op in zijn hoofd. Dat mieren een vlot kunnen bouwen om een overstroming te overleven. Dat er een naam bestaat voor de angst dat er pindakaas aan je gehemelte blijft plakken. Dat soort dingen.

Op een dag, een jaar na het overlijden van zijn vader, krijgt Pelle een schoenendoos die gevuld met is grotere en kleinere briefjes en ingepakte voorwerpen. Op de briefjes staan opdrachten. Pelle is vastbesloten alles uit te voeren. Niet alleen raakt hij daardoor in grappige en bijzondere situaties verzeild, ook komen er nieuwe mensen in zijn leven die ervoor zorgen dat hij en zijn moeder het leven weer zachtjes durven te omarmen.

Briefjes voor Pelle is een troostrijk verhaal, geschreven in een toegankelijke en prettige schrijfstijl. Met sfeervolle, full colour geïllustreerde schutbladen van illustrator Linde Faas.
Extra informatie:

Hardback
240 pagina's
September 2020
399 gram
217 x 146 x 26 mm
EAN: 9789024589944
Luitingh Sijthoff

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel