Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Mark Twain,Het leven op de Mississippi
  Het leven op de Mississippi
  € 26.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Vanaf zeer jonge leeftijd wist Mark Twain één ding zeker: hij wilde rivierloods worden op de Mississippi. De status van die ‘mythische wezens’ was onder jochies in het zuiden van de Verenigde Staten enorm: ze reisden, en wisten álles.
  In deze fenomenale beschrijving van de machtigste rivier van Amerika ondervinden we hoe ingewikkeld dat loodsen eigenlijk was. Elke meter van deze rivier moet je op je duimpje kennen. En niet alleen overdag, maar ook ’s nachts, niet alleen bij laag water, maar ook bij hoog water, niet alleen stroomop- maar ook stroomafwaarts. De ondiepten kunnen je je boot kosten.
  Twain roept een wereld op van deskundigheid in een landschap dat tot de indrukwekkendste ter wereld behoort. En dat in zijn ongeëvenaarde stijl.
  `Leven op de Mississippi` is het persoonlijke relaas van de grote passie van een der grootste Amerikaanse schrijvers. Maar` Leven op de Mississippi` gaat over veel meer, zoals de Amerikaanse burgeroorlog, de slavernij en de gevolgen van leeglopende plantages, en bevat talloze sprekende en prachtige anekdotes over het leven in Amerika in de negentiende eeuw.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Maart 2017
  624 gram
  210 x 135 x 40 mm
  EAN: 9789028261839
  Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen