Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marjan van den Berg,Gelukkig Sanne
  • Marjan van den Berg,Gelukkig Sanne
Marjan van den Berg,Gelukkig Sanne
Gelukkig Sanne
€ 18.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Gelukkig Sanne is het zevende boek over de belevenissen van Sanne, nu eens ontroerend en verdrietig, dan weer vertederend en grappig, maar altijd invoelbaar voor al degenen die met Sanne meeleven als
met een echte vriendin. Sanne is nog maar net terug van een indrukwekkende reis naar India,
waar levensvreugde en verdriet op zo’n unieke manier samengaan, of haar eigen zoon wordt geconfronteerd met een onbeschrijfelijk groot verlies. In één klap is Wichard alleen met de kleine Rinke.
Sanne staat klaar om te helpen, zorgt overdag voor haar kleindochter en geeft haar zoon de ruimte om tot zichzelf te komen. Verblind door verdriet neemt Wichard echter gevaarlijke beslissingen die voor de jonge Rinke traumatische gevolgen hebben. Als zelfs juffrouw Schaap geen oplossing ziet, neemt Sanne het heft in eigen hand en vecht ze voor haar kleindochter.
Gelukkig zorgen de dwaze invallen van vriendin Yvonne en de eindeloze bemoeizucht van zus Cathy voor de nodige afleiding.
Maar het is de lange Rob de Wolf met zijn rustige uitstraling en zijn pretogen, die haar pas echt haar zorgen doet vergeten. Sanne durft het bijna niet toe te geven, maar bij hem voelt ze zich intens gelukkig…

Extra informatie:
Sanne 7
Paperback / softback
264 pagina's
December 2009
360 gram
215 x 135 x 24 mm
EAN: 9789047514008
Boekerij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen