Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marieke Van Hooff,Prinses Eleonora
  • Marieke Van Hooff,Prinses Eleonora
Marieke Van Hooff,Prinses Eleonora
Prinses Eleonora
Nora!
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Kom binnen in het gezellige en nogal roze universum van prinses Eleonora! Samen met de koning en een heleboel bedienden beleeft deze pientere prinses allerlei avonturen. De eigenwijze Nora tuimelt vrolijk door alle achttien verhaaltjes en de andere personages hollen in razend tempo achter haar aan. Limonade, knuffeldieren, koetsen en vooral veel modder zijn heel belangrijk in het leven van de prinses. Lakei nummer één, lakei nummer twee, Kok en de koekjesmaker zijn eigenlijk ook grote kinderen en dit zorgt voor hilarische situaties.

Marieke van Hooff besloot na overleg met Nora dat er ook muziek nodig was, en dus schreef ze voor ieder verhaaltje een bijpassend liedje. Nora wou ze dan zelf inzingen, en toen wilden lakei nummer één, lakei nummer twee, Kok en de koekjesmaker ook mee op de cd. Onze excuses daarvoor! Daarnaast wou Nora ook een make-over, dus maakte Henk van der Gugten gloednieuwe illustraties. De prinses is er zelf erg blij mee.

`Prinses Eleonora is een prentenboek met een charmant maar ondeugend prinsesje dat je hart verovert. Met zijn 160 pagina`s zorgt het boek voor uren lees- en luisterplezier.` - Recensie op libelle.be


Extra informatie:

Hardback
160 pagina's
Met illustraties
Juni 2020
765 gram
257 x 221 x 17 mm
EAN: 9789059247628
Baeckens Books nv

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen