Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marianne Carolus,Elfenkindje
  • Marianne Carolus,Elfenkindje
Marianne Carolus,Elfenkindje
Elfenkindje
€ 15.50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

ELFENKINDJE
Uniek kinderboek IN 8 TALEN, incl. het FRIES.
Waar kom ik vandaan? Als kindje ben je helemaal op de toekomst gericht: je kijkt vooruit! Als ik groot ben dan...? Als een kindje pas geboren is, is het nog hulpeloos. Het leert zo veel. Het vindt zijn plekje op aarde.

Maar wat, als je wél onderweg bent, maar die weg naar deze toekomst op aarde opeens afbreekt? IN DIT PRENTENBOEK GAAT HET OVER EEN KINDJE, DAT NIET GEBOREN WERD. Immers, niet alle zwangerschappen eindigen met een geboorte. Dit komt zo vaak voor, dat veel kinderen het ofwel zelf of bij anderen ooit wel eens hebben meegemaakt. Of het ze nu verteld is of niet, het is er. Soms weet een ziel na dit verlies van het eigen plekje niet meteen hoe de eigen weg weer te vinden! Dit verhaal vertelt over zo`n kindje, in 8 talen, en met prachtige illustraties, hoe het in de fijnstoffelijke elfengedaante de weg terug vindt naar haar ware bron en thuisland.
Dit sprookje laat op een serieuze, maar tegelijkertijd op een lichte en blijde manier zien, dat er ook in het zielenland hulp is. Het is een fantasieverhaal, maar gebaseerd op jarenlange ervaring als regressie- en reïncarnatietherapeute. (www.evadio.net)
EEN ONGEBOREN KIND DAT ZIJN WEG ZOEKT.
DE STREKKING VAN DIT BOEK IS, DAT HET KIND TOCH IN HET ZELF IS GEKOMEN.
Leeftijd: 0-6 jaar;hardcover;68 pagina`s;210 x 148 mm; Full colour en gebonden.

Extra informatie:

Hardback
64 pagina's
Met illustraties
Mei 2014
351 gram
215 x 155 x 12 mm
EAN: 9789076407609
Uitgeverij Tattwa

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen