Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Marian Salzman,De nieuwe megatrends
  De nieuwe megatrends
  Helder vooruitzien
  € 24.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00
  Rond de eeuwwisseling bereidden mensen over de hele wereld zich voor op de millenniumbug, die de wereldeconomie op de knieën zou dwingen. In plaats van een plotselinge ontwrichting gleed de mensheid geleidelijk af naar twee decennia van economische en ecologische onrust, extremisme en verdeeldheid, allemaal tegen de achtergrond van een nieuwe mondiale en digitale beschaving.

  Geïnspireerd door John Naisbitts klassieke boek Megatrends uit 1982, gebruikt Salzman haar patroonherkenningstechnieken om de krachten te identificeren die op het punt staan om de komende twee decennia vorm te geven.

  Salzman navigeert behendig tussen tijdvakken en legt verbinding tussen het bedrijfsleven, de maatschappij, het consumentisme, familie en entertainment. Haar voorspellingen zijn boeiende lectuur voor iedereen die de vormgeving en het weefsel van het volgende tijdperk wil begrijpen, dat, zo betoogt Salzman, vooral gekenmerkt zal worden door zijn meedogenloze tempo en door technologie gedreven onzekerheid.

  Marian Salzman, door Forbes uitgeroepen tot een van ’s werelds top vijf trendspotters, werkt al meer dan drie decennia aan de frontlinie van reclame, public relations en technologie. Nadat ze medeoprichter was van het eerste online marktonderzoeksbureau, heeft ze gewerkt als communicatiemanager bij bedrijven in de VS en Europa. In de jaren negentig woonde en werkte zij in Nederland


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  300 pagina's
  December 2022
  704 gram
  239 x 161 x 27 mm
  EAN: 9789463192569
  Scriptum

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00