Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  Maria Genova,Gedwongen liefde
  Gedwongen liefde
  Loverboys, stalkers en sexslavinnen
  € 14.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Gedwongen liefde - Maria Genova

  Een waargebeurd verhaal over loverboys en vrouwenhandel. Loverboys zoeken niet langer naar onzekere meisjes op het schoolplein, maar gebruiken social media internet en webcams om met hen in contact te komen. De tieners worden met hun eigen naaktfoto’s gechanteerd. Velen raken getraumatiseerd, sommigen plegen zelfmoord.

  Anna probeert zich staande te houden in een liefdeloze relatie vol pijn en vernedering. Wanneer haar man Sertan wordt opgepakt voelt ze zich bevrijd. Maar is ze wel veilig na haar huwelijk met een loverboy?

  Fragment: `Hij heeft me al een paar keer bedreigd: `Denk erom: als je me verlaat, maak ik je koud. Niemand gaat je zoeken.` Ik kan het bijna niet geloven dat ik zijn bezit ben.’

  Als Anna haar schokkende verhaal aan journalist Maria Genova vertelt, reageert deze verbijsterd. Is er helemaal niets van al de fraaie beloftes van politici en politie om de vrouwenhandel te bestrijden terecht gekomen? Maria Genova gaat op onderzoek uit en ontdekt dat ook in haar kleine woonplaats pooiers actief zijn.

  Gedwongen liefde is een spraakmakend boek over slachtoffers en falende hulpverlening. Het leest als een spannende roman, maar is gebaseerd op een gruwelijke werkelijkheid. Een lezer schreef ‘Je hebt dit boek binnen enkele uren uit, maar je vergeet het nooit.’

  Maria Genova (1973) schreef een aantal succesvolle en taboedoorbrekende boeken. O.a. Het duivelskind en Strafkind (met co-auteur Wieke Hart). Zie: www.mariagenova.com.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  240 pagina's
  Juli 2022
  333 gram
  209 x 136 x 23 mm
  EAN: 9789089759047
  Just Publishers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen