Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Margrit Irgang,Stralende stilte
Stralende stilte
de dagboekaantekeningen van Margrit Irgang
€ 22.75

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00


Margrit Irgang beschrijft in haar nieuwe boek de zoektocht naar en de confrontatie met de centrale vraag van zen en van het leven: Wie ben `ik`? In Stralende Stilte heeft Margrit Irgang gekozen voor een bijzondere vorm van vertellen. Want hoe laat zen zich omschrijven? Irgang beschrijft de overeenkomsten tussen de kwantumfysica en het boeddhisme. Ze deelt haar ontmoetingen met Poolse Joden en schrijft over de jaarlijkse loop van de natuur. Margrit Irgang neemt de lezer mee op haar eigen ontdekkingsreis waarin zij de betekenis onderzoekt die zen in haar leven heeft gehad en nog steeds heeft.
Een prachtige, persoonlijke collectie van alledaagse momenten, gedachten en herinneringen. Voor degenen die zich net als de schrijfster inspannen hun eigen spiritualiteit te ontwikkelen.
Margrit Irgang is schrijfster en beoefent zen sinds 1984. Zij begeleidt anderen op hun `zenweg` en is lid van de gemeenschap `Interzijn` van Thich Nhat Hanh. Haar Duitse romans, verhalen en gedichten voor volwassenen en kinderen werden met talrijke prijzen bekroond. Margrit Irgang woont in de omgeving van Freiburg. Meer achtergrond- en actuele informatie is te vinden op haar website: www.margrit-irgang.de.

Extra informatie:

Paperback / softback
208 pagina's
November 2014
280 gram
210 x 130 x 18 mm
EAN: 9789056703318
Asoka

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00