Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Margriet Sitskoorn,Tijd tekort | tijd genoeg
  • Margriet Sitskoorn,Tijd tekort | tijd genoeg
Margriet Sitskoorn,Tijd tekort | tijd genoeg
Tijd tekort | tijd genoeg
€ 20.99
24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenHet lijkt wel alsof we steeds meer moeten doen in steeds minder tijd. Alsof we onze to-dolijstjes nooit kunnen afwerken, amper rust hebben om te genieten en de tijd niet onze vriend maar onze vijand is. We ervaren het leven eerder als een race tegen de klok dan als een gelukkig verloop van bezigheden en gebeurtenissen. Steeds heftiger bekruipt ons het gevoel dat we uit de pas lopen. Maar uit de pas met wat?
In Tijd tekort | Tijd genoeg legt Margriet Sitskoorn uit dat we uit de pas lopen met onszelf. Ze laat je ontdekken dat de manier waarop wij naar tijd kijken en hoe we met tijd omgaan vaak eenzijdig en schadelijk is. Ze bespreekt alternatieven en geeft je inzicht in jouw persoonlijke tijd en ritme. Dit stelt je in staat om je strijd met de tijd te ontrafelen en je gevoel van ‘tijd tekort’ om te zetten naar ‘tijd genoeg’.
Tijd tekort | Tijd genoeg geeft verhelderende inzichten en praktische tips die je leven gelukkiger en gezonder kunnen maken. Op het eind zul je verzuchten: waarom heb ik dit niet eerder geweten?

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University en BIG-geregistreerd neuropsycholoog. Naast haar wetenschappelijke werk publiceert zij in verschillende bladen, is zij een graag geziene gast bij tv-programma’s en een veelgevraagd (internationaal) spreker. Eerder verschenen van haar hand Het maakbare brein, Passies van het brein, Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij, Ik2, Hersenhack, Het superbreingeheim en Het 50+ brein.

Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
November 2022
204 gram
199 x 125 x 18 mm
EAN: 9789044651249
Prometheus

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen