Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marelle Boersma,In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven
  • Marelle Boersma,In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven
Marelle Boersma,In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven
In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven
Pak de spanning en houd die vast tot het eind
10 stappen
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDroom je ervan om een spannende thriller te schrijven, maar vraag je je af hoe je het verhaal opbouwt? Wil je bovendien weten hoe je jouw verhaal bloedstollend spannend maakt? Dan is dit boek een prachtig hulpmiddel.

Spanning is nodig in elk verhaal, maar voor een thriller is het absolute noodzaak. In dit boek krijg je een makkelijk te volgen en tijdbesparend stappenplan om een thriller te schrijven. Een route die je zowel structuur biedt als creatieve vrijheid geeft om je eigen unieke thriller te schrijven. Het inspireert jou als (beginnende) schrijver en laat je zien hoe je een thriller spannend maakt.

Marelle helpt schrijvers om de theorie van het schrijven in de praktijk te brengen. Vandaar dat je in dit boek niet alleen de theorie ontdekt, maar ook voorbeelden uit de praktijk aangereikt krijgt. Je krijgt tips, valkuilen, oplossingen en gerichte opdrachten, zodat je direct kunt werken aan je eigen thriller.

OVER DE AUTEUR:
Marelle Boersma is auteur van vijftien thrillers, waaronder een aantal bestsellers en een auto-biografische roman. Ze organiseert schrijf-vakanties in Frankrijk, de landelijk bekende Uitgeversdag en ze is oprichter van de Online Schrijfschool.

RECENSIE:
‘Dit boek is een inspirerende handleiding voor het schrijven van een retespannend boek.’
Annette Hulscher – Oprichter van Vrouwenthrillers.nl en auteur van Privacy live en Bloedheet


Extra informatie:
10 stappen
Paperback / softback
Mei 2021
199 gram
212 x 150 x 10 mm
EAN: 9789493222380
Expertboek

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen