Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marc ter Horst,Scheten uit de schoorsteen
  • Marc ter Horst,Scheten uit de schoorsteen
Marc ter Horst,Scheten uit de schoorsteen
Scheten uit de schoorsteen
Het kleine verhaal van klimaatverandering
€ 15.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenIn `Scheten uit de schoorsteen` vind je alle antwoorden over klimaatverandering, op kleuterniveau. Op luchtige toon legt Marc ter Horst, inmiddels autoriteit op het gebied van de kindernon-fictie, klimaatverandering uit. Dit doet hij op humoristische en hoopvolle wijze, maar zonder de feiten te bagatelliseren. `Scheten uit de schoorsteen` is een verhelderend verhaal over de problemen én oplossingen voor ons klimaat.

Marc ter Horst is de auteur van het meermaals bekroonde boek `Palmen op de Noordpool`. Hij schreef `Scheten uit de schoorsteen` met de hulp van meteoroloog Peter Kuipers Munneke. Illustrator en prentenboekenmaker Yoko Heiligers combineert in haar illustraties lijntekeningen met collages en creëert zo een vrolijk en kleurrijk kunstwerk. In 2017 won haar boek `Wauw Pauw` een Vlag en Wimpel.

Duik met dit gi-ga-groene boek in de gi-ga-groene Kinderboekenweek van 2022!
Recensie:
Friesch Dagblad
Toin Duijx 17-09-2022
'In Scheten uit de schoorsteen gebruikt de auteur de nodige humor waardoor een moeilijk onderwerp voor kleuters toegankelijk wordt gemaakt. En hij geeft ook hoop op een oplossing, ook weer met humor. Marc ter Horst heeft al eerder laten zien moeilijke problemen op een begrijpelijke wijze voor kinderen te presenteren.'

Extra informatie:

Hardback
32 pagina's
Met illustraties
Augustus 2022
388 gram
278 x 238 x 9 mm
EAN: 9789025776497
Gottmer

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen