Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marc Perneel,Quatro
  • Marc Perneel,Quatro
Marc Perneel,Quatro
Quatro
€ 19.98
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe spontane redding uit een brandende auto van een vrouw en haar twee dochters ligt aan de basis van een geheel nieuw leven voor alle betrokkenen. Opgevoed door ouders die iedereen wantrouwen en waar frustratie en ongelukkige zijn, de basis vormen van zijn opvoeding, leeft Michel in een wereld waarin hij zichzelf afsluit van al het mooie. De contacten, na het ongeval, met de open geest van Amelie Lafour, de seksuele uitspattingen van Sylvie en de mature en sociale geest van Gonda, haar dochters, doen zijn ogen open gaan.
De psychologische roman gaat over het openbloeien van een man die voor het eerst verschillende aspecten van een vrouw ontdekt. Spanningen tussen moeder en dochters, rivaliteit tussen de dochters, de openbaring van ware liefde en de ontdekking van seksualiteit, doen Michel, de jonge man openbloeien.

Marc Perneel (°1953) was professioneel actief als psychotherapeut en coach. Naast zijn praktijk was en is hij nog steeds actief in de natuur; bio-groentetuin en bosonderhoud. De rode draad in zijn leven is het zoeken naar diepere betekenissen en het begrijpen van menselijke gedachtegangen. Naarmate hij zijn professioneel leven achter zich liet, ontstond er ruimte voor spannende detectiveverhalen en intrigerende romans.Extra informatie:

Paperback / softback
170 pagina's
Mei 2022
290 gram
225 x 150 x 17 mm
EAN: 9781913980344
Uitgeverij StoryLand

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen