Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marc-Jan Janssen,Brommers kiek`n
  • Marc-Jan Janssen,Brommers kiek`n
Marc-Jan Janssen,Brommers kiek`n
Brommers kiek`n
€ 13.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenMarc-Jan Janssen tekent over van alles: van kleine schurende wrevels aan de keukentafel tot aan de grote mondiale onderwerpen. Zijn cartoons gaan over vakantie en werk. Over lulligheidjes en eigenaardigheden. Over familie, constructieve gesprekken en brommers kiek’n.

Zijn werk wordt gepubliceerd in tijdschriften zoals het Nederlands Tijdschrift voor Obstetrie en Gynaecologie, maar ook Frietwereld, het vakblad voor professionele frituurders. Brommers kiek’n verzamelt het beste van Marc-Jan Janssens werk, waarvan het meeste nog niet eerder is gepubliceerd. Hij is vooral bekend van opiniesite joop.nl, van BNN/VARA, waarop zijn cartoons regelmatig verschijnen.


Marc-Jan Janssen (1971) ging in Raalte naar de basis- en middelbare school en studeerde daarna geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Hij specialiseerde zich vervolgens tot gynaecoloog. Een deel van zijn fellowship tot gynaecoloog-oncoloog heeft hij gevolgd in het prestigieuze Royal Marsden Hospital in London. In de tijd dat hij daar woonde en werkte, woonden zijn vrouw en twee dochters in Nederland. Om zijn kinderen op de hoogte te houden van zijn wel en wee tekende Marc-Jan dagelijks, in de bus van en naar het werk, een tekening.

Na zijn terugkeer in Nederland is Marc-Jan Janssen blijven tekenen. Zijn eerste cartoons verschenen in 2017 in Tubantia onder de titel “De Familie Heanig An”. Tegenwoordig wordt zijn werk gepubliceerd in meerdere tijdschriften en op de opiniesite joop.nl van BNN/VARA.


Extra informatie:

Hardback
124 pagina's
Met illustraties
November 2020
418 gram
212 x 178 x 17 mm
EAN: 9789493059658
Palmslag

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen