Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Maarten Spanjer,De kunst van het loslaten
  • Maarten Spanjer,De kunst van het loslaten
Maarten Spanjer,De kunst van het loslaten
De kunst van het loslaten
€ 18.50
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Met enige schroom moet ik bekennen dat ik in mijn vlegeljaren weleens met een collectebus langs de deuren ben gegaan om geld in te zamelen voor de weduwe van de onbekende soldaat.En dat ik het geld toen in eigen zak heb gestoken omdat de weduwe onvindbaar was.`

IN DEZE BUNDEL
met nieuwe verhalen telt Spanjer de meest bizarre, hilarische en ongemakkelijke avonturen uit zijn veelbewogen leven; van die keer dat hij tijdens een BN`ers reisje door de Braziliaanse jungle de ervaren gids op een dwaalspoor wist te brengen tot een bezoek aan een louche parenclub en een optreden in het tv- programma WAKU WAKU, waarbij hij de presentator tot wanhoop dreef.
Naast hardop lachen is er ook de nodige nostalgie: herinneringen aan o.a. Jules Deelder, Kees van Kooten en Rijk de Gooyer komen voorbij, maar ook SPETTERS van Paul Verhoeven en de befaamde rockband ROXY MUSIC mer Bryan Ferry.
De kunst van het loslaten is een verkwikkende reis door het oergeestige brein van Spanjer en de Nederlandse film- en televisiewereld van de jaren tachtig en negentig.


Extra informatie:

Hardback
160 pagina's
Oktober 2022
260 gram
205 x 132 x 18 mm
EAN: 9789090362069
Argo Special Media

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen