Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Maarten Kolsloot,Strike out
  • Maarten Kolsloot,Strike out
Maarten Kolsloot,Strike out
Strike out
de verwoeste droom van de talentvolle honkbalbroers Halman
€ 16.50

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00


De verwoeste droom van de talentvolle honkbalbroers Halman

Emoties, topsport, toekomstdromen en een broedermoord

Met voorwoord van Mart Smeets

Gregory en Jason Halman, geboren Haarlemmers met Arubaanse roots, zijn uitzonderlijke honkbaltalenten. Als tieners vallen ze al op bij Amerikaanse scouts van grote clubs. Gregory begint in 2004 als 16-jarige in de krochten van het Amerikaanse honkbal. Zeven jaar later is hij hard op weg een homerunkoning in de Amerikaanse Major League te worden. Zijn jongere broer Jason is inmiddels ook international bij Oranje en een van de topspelers bij het Haarlemse Kinheim.
Dan gaat het mis. In november 2011 steekt Jason zijn broer en beste vriend Gregory dood. Wat gebeurde er die fatale nacht? En hoe gaat het verder met Jason?

Het verhaal van de broers Halman is uniek in de Nederlandse sportgeschiedenis. Nooit eerder had Nederland twee van zulke grote honkbaltalenten, nooit eerder bracht de ene topsporter de ander om het leven, en dan ook nog zijn broer. Maar Strike out is meer dan een spannend sportverhaal. Op de achtergrond speelt de geschiedenis van de Arubaanse honkballers die in de jaren `60 en `70 naar Nederland kwamen en hier het honkbal introduceerden. Zo ook vader Eddy Halman. Hij leerde zijn kinderen te vechten voor hun dromen, maar worstelt nu zelf met het leven. Strike out leest als een roman.

Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Oktober 2014
270 gram
210 x 135 x 18 mm
EAN: 9789491567605
Uitgeverij De Kring

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00