Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Maaike van Langen,28 embryo`s
  • Maaike van Langen,28 embryo`s
Maaike van Langen,28 embryo`s
28 embryo`s
Vier stellen met niets gemeen behalve een kinderwens
€ 21.99
24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00
Een autobiografische roman over vier stellen op zoek naar een manier om hun kinderwens te vervullen.

28 embryo`s
vertelt het verhaal van vier vrouwen die op zoek gaan naar een manier om een kind te krijgen, op het moment dat zwanger worden langs de natuurlijke weg niet lukt. Een verhaal over het normaalste wat er is: kinderen krijgen.
Maaike en Ingo koesteren een kinderwens, maar de kans op een natuurlijke zwangerschap achten de artsen minimaal. Tijdens de adoptiecursus ontmoeten ze drie koppels die in hetzelfde schuitje zitten. Die ontmoeting is het begin van een avontuur dat ze onder meer naar Spanje voert, ze confronteert met hormoonspuiten in de koeltas, eicel- en spermadonaties met en zonder hun uiterlijke kenmerken, embryo`s in de vriezer, de uiterste rekbaarheid van hun relaties en, uiteindelijk, met de geboorte van vijf kinderen die niet op aarde waren gekomen zonder al dit kunst- en vliegwerk.

28 embryo`s is een ontroerende, onthutsende en humoristische autobiografische roman, én een document van deze tijd, waarin de wetgeving en de morele beoordeling nog achter de kersverse mogelijkheden aanlopen. Want hoe ver kan en mag je gaan in het vervullen van je grootste wens in het leven? Wanneer is een kind jouw kind? En wat doen we met de overgebleven embryo`s?
Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Februari 2023
254 gram
209 x 139 x 15 mm
EAN: 9789463811873
Podium

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00