Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

M.P.O.  Books,De blikvanger
DE BLIKVANGER
€ 17.95

Uitverkocht/Niet leverbaar

Het rechercheteam van politiedistrict Heuvelrug beleeft drukke tijden. Een huisarts uit Rhenen wil een bekende in Doorn bezoeken, maar hij komt nooit op zijn bestemming aan. Niet ver daarvandaan vindt bijna gelijktijdig een aanslag op een wethouder plaats. Rechercheur Petersen van district Heuvelrug maakt met zijn team overuren om beide zaken op te lossen. Hij vermoedt dat beide misdrijven met elkaar te maken hebben. Het onderzoek spitst zich toe op de merkwaardige bewoners van een idyllisch gelegen landhuis bij Rhenen.

Spanning, humor en een vleugje romantiek kenmerken De blikvanger, alweer het vierde deel van deze serie spannende politieromans. De eerste drie delen zijn verschenen bij Uitgeverij Ellessy Crime.

Books schrijft een reeks verhalen met in de hoofdrollen rechercheur Petersen van het district Heuvelrug, en zijn assistent Ronald Bloem. Door middel van zijn boeken wil de schrijver de `spirit` van de klassieke detectives terughalen door ze een moderne invulling te geven. Met klassieke inspiratiebronnen als Agatha Christie en Arthur Conan Doyle, en moderne als Elizabeth George en Donna Leon, fascineert Books een groeiende groep lezers. Zijn website trok in een jaar tijd zo`n 15.000 bezoekers. In mei 2005 verscheen de tweede thrillerroman: `De bloedzuiger`. In mei 2006 volgde zijn derde roman `Gedragen haat`. Ook schreef de auteur een feuilleton in opdracht van het ministerie van justitie.

Extra informatie:
Paperback
215x143x28 mm
Arboris

Uitverkocht/Niet leverbaar