Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • M.H.G. Scharenborg,Uitkeringsfraude
  • M.H.G. Scharenborg,Uitkeringsfraude
M.H.G. Scharenborg,Uitkeringsfraude
Uitkeringsfraude
Fraude en integriteit 1
€ 25.19
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe schrijver heeft zich de accountancy, het ondernemings-, fiscaal- en strafrecht meester gemaakt. Hij publiceert op het gebied van strafrecht, integriteit en fraude.
Uitkeringsfraude biedt de lezer een handvat hoe fraude en misbruik met uitkeringen kan worden ontdekt, onderzocht en bestreden. Het boek bevat een uiteenzetting van het uitvoeren van het onderzoek en de regels die gelden in het bestuursrecht en strafrecht. Met name de maatregelen en sancties in het socialeverzekeringsrecht komen uitgebreid aan de orde, net als de bevoegdheden van de sociaal rechercheur in het bestuursrecht en in het strafrecht.
Dit boek maakt deel uit van de Serie fraude en integriteit. De serie gaat uitgebreid in op de vraag hoe fraude kan worden voorkomen, onderzocht en aangepakt. Hierbij wordt ingegaan op wetgeving en de uitleg die daar aan gegeven wordt. Het juridische deel wordt telkens via meerdere rechtsgebieden in kaart gebracht, om een zo volledig mogelijk aanpak mogelijk te maken.


Extra informatie:
Fraude en integriteit 1
Paperback / softback
207 pagina's
April 2016
323 gram
235 x 155 x 12 mm
EAN: 9789463185028
Mijnmanagementboek.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen