Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • M.H.G. Scharenborg,Tuchtrecht voor gerechtsdeurwaarders
  • M.H.G. Scharenborg,Tuchtrecht voor gerechtsdeurwaarders
M.H.G. Scharenborg,Tuchtrecht voor gerechtsdeurwaarders
Tuchtrecht voor gerechtsdeurwaarders
Serie tuchtrecht 2
€ 18.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe schrijver heeft zich de accountancy, het ondernemings-, fiscaal- en strafrecht meester gemaakt. Hij publiceert op het gebied van tuchtrecht, strafrecht, integriteit en fraude.
Tuchtrecht voor gerechtsdeurwaarders maakt deel uit van een serie boeken over tuchtrecht. Dit boek is bedoeld voor de beroepsbeoefenaar die in een tuchtprocedure verzeild raakt (de beklaagde), maar het boek biedt ook de klager en de raadsman een handvat in het woud van beroepsregels en hoe deze regels worden uitgelegd door de tuchtrechter. Dit boek maakt de kans op een succesvolle tuchtprocedure groter, aangezien veel afhangt van de formulering van de klacht in eerste aanleg.
Het doel van het boek is dat betrokkenen zich bewuster worden van de beroepsregels die gelden, in de hoop dat tuchtzaken voorkomen kunnen worden. Hetzij doordat de gerechtsdeurwaarder eerder inziet dat zijn handelen niet conform de beroepsregels is, hetzij doordat de klager eerder aan de bel trekt. Daar waar het te laat is, biedt het boek een handvat voor het succesvol indienen van een tuchtklacht.


Extra informatie:
Serie tuchtrecht 2
Paperback / softback
110 pagina's
Met illustraties
April 2016
200 gram
235 x 155 x 11 mm
EAN: 9789463185929
Mijnmanagementboek.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen