Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • M.  Roberts,Paarden: wijze lessen voor de mens
  • M.  Roberts,Paarden: wijze lessen voor de mens
M.  Roberts,Paarden: wijze lessen voor de mens
Paarden: wijze lessen voor de mens
€ 19.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


Monty Roberts, ‘s werelds bekendste paardenfluisteraar, heeft in dit boek een krachtige boodschap: mensen zijn in staat tot uitzonderlijke resultaten indien ze waardig, met respect en eerlijk behandeld worden.
Met levendige, vaak aangrijpende anecdotes vertelt Roberts wat hij geleerd van de duizenden paarden waarmee hij heeft gewerkt. Deze lessen vormen een doeltreffende leidraad voor een betere communicatie tussen mensen in thuissituaties en op het werk. Respect, vertrouwen, keuzevrijheid en geweldloosheid zijn de sleutelwoorden die hij gebruikt
De auteur, Monty Robert, groeide op in Salinas, Californi n deed vanaf zijn vierde jaar mee aan wedstrijden. Hij is de schrijver van drie internationale bestsellers: De man die naar paarden luistert, Mijn trainingsmethoden is woord en beeld en Shy boy: mustang uit de wildernis. Roberts reist de hele wereld rond om zijn Join – Uptechniek te demonstreren. Hij woont samen met zijn vrouw in Californi p de Flag is up Farms in de schilderachtige Santa Ynez vallei.

Vertaler: M. Faddegon-Doets

Extra informatie:

Paperback / softback
221 pagina's
Maart 2007
332 gram
216 x 140 x 21 mm
EAN: 9789077462348
BBNC Uitgevers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen