Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Lydia Rood,Indringers op Drakeneiland
  Indringers op Drakeneiland
  € 14.99
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  In de Roversbaai gaat een poenig zeiljacht voor anker, met acht rijke pubers aan boord. Ze hebben dure spullen die op Drakeneiland verboden zijn, zoals computerspelletjes, telefoons en vliegschermen.

  Stiekem benijdt Jeroen de indringers om al die spullen. Gelukkig heeft hij, de Koddebeier, de taak de indringers weg te sturen. Drakeneiland is van de Drakeneilanders!

  Maar de pubers lachen om hem. Ze veroveren het eiland zelfs.

  Het liefst jaagt Jeroen de indringers met grof geweld de zee in, al is dat tegen de Wetten van Drakeneiland. Hoe krijg je die stinkers anders weg?  Een eiland waar kinderen de baas zijn, waar geen enkele volwassene zelfs maar een oogje in het zeil houdt, dat moet wel een zootje worden. Of niet?  ‘Rood schrijft elk deel vanuit een ander personage en dat blijkt wederom een vruchtbare aanpak.’
  NRC Next
  Uit de pers: Drakeneiland is een stukje van de wereld waar zelfs `brave` kinderen best een tijdje zouden willen wonen.


  ‘Een superspannend avontuur, in een wereld met alleen maar kinderen’ – Kidsweek  ‘De schrijfster neemt kinderen serieus en acht hen in staat problemen op te lossen zonder volwassenen’ – NBD Biblion  ‘Het is de auteur en de illustrator gelukt een Drakeneiland voor kinderen te scheppen dat (toch) erg veel op de werkelijkheid lijkt’ – NBD Biblion  Kijk ook op: www.drakeneiland.nl  Kijk ook op:
  www.drakeneiland.nl


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  April 2014
  221 gram
  215 x 148 x 13 mm
  EAN: 9789025866440
  Leopold

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen