Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Lucienne Damen,Tijdreizen
  Tijdreizen
  Reis door de tijd in 50 verhalen
  € 21.09
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Luciënne Damen heeft de blogs welke zij op haar website heeft gepubliceerd, samengebracht in dit boek. In vijftig op zichzelf staande herinneringen, anekdotes en gedachtegangen van vroeger en nu, gunt zij u een kijkje in het verleden van haar familie; het gezin waarin ze is opgegroeid, haar man en kinderen, vrienden en collega`s.
  In `Tijdreizen Een reis door de tijd in 50 verhalen` is Luciënne openhartig over haar eeuwige strijd tegen overgewicht, neemt ze u mee op (cruise) vakantie en vertelt ze over de tijd dat ze bij het GAK werkte, maar ook over haar huidige baan bij de politie. Behalve de gepubliceerde blogs is deze bundeling aangevuld met verhalen over personen uit het leven van Luciënne, waarvan ze vindt dat deze niet op het internet thuishoren. Vijftig waargebeurde verhalen van de jaren `60 tot nu kriskras door elkaar.
  Welkom in deze tijdcapsule.


  `Tijdreizen` is het tweede boek van Luciënne Damen. In `Van fan tot fanclub` vertelt ze over haar backstage belevenissen met de Britse band The Rubettes, waarvoor ze in 2003 een digitale fanclub heeft opgericht.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  195 pagina's
  Januari 2019
  341 gram
  235 x 155 x 18 mm
  EAN: 9789402175233
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen