Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Louise Glazebrook,Het boek waarvan je hond wil dat je het leest
  Het boek waarvan je hond wil dat je het leest
  € 23.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Zou je niet graag willen weten wat je hond denkt? Waar hij plezier aan beleeft, wat hem gelukkig maakt, hoe je de best mogelijke relatie met hem krijgt? In feite communiceert je hond de hele dag met je, maar als je zijn lichaamstaal niet kent, begrijp je niet wat hij je wil zeggen.

  Louise Glazebrook is gespecialiseerd in het gedrag van honden. Als trainer en tv-presentator laat ze mensen al jaren zien hoe ze hun hond beter kunnen begrijpen en meer contact met hem kunnen krijgen. In Het boek waarvan je hond wil dat je het leest behandelt ze alles: van het kiezen van de juiste hond tot lichaamstaal, van raskenmerken tot veel voorkomende gedragsproblemen, en van speeltjes tot eten.

  Waar veel hondentrainers zich richten op de hond, richt Glazebrook zich in dit heldere en leerzame boek op de baas. Of je nu al een hond hebt of er graag een zou willen hebben, zij biedt je de vaardigheden en het vertrouwen dat je nodig hebt om de behoeften en het gedrag van je hond te begrijpen en een gelukkige band voor het leven op te bouwen. Als je het gedrag van je hond eenmaal begrijpt, zijn de meeste problemen te voorkomen. Welke hondenbezitter wil dat nou niet?


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  360 pagina's
  Mei 2022
  388 gram
  215 x 136 x 27 mm
  EAN: 9789463822220
  Balans

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen