Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lorraine Murray,Ontspannen kinderen
  • Lorraine Murray,Ontspannen kinderen
Lorraine Murray,Ontspannen kinderen
Ontspannen kinderen
Help kinderen goed in hun vel door mindfulness activiteiten
Opgroeien
€ 13.00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Stress- en gedragsstoornissen komen vaak voor bij kinderen, die steeds meer gebombardeerd worden door marketingcampagnes, geconfronteerd worden met school- groepsdruk en de stress van de volwassenen om hen heen kunnen waarnemen.
Mindfulness en meditatie kunnen kinderen helpen deze spanningen te herkennen en het hoofd te bieden, door slechte gevoelens los te laten en middels eenvoudige hulpmiddelen voor de rest van hun leven met spanning en stress om te leren gaan. In dit praktische en inspirerende boek laat Lorraine Murray ouders, leerkrachten en jeugdwerkers zien hoe ze leuke en rustige meditatiesessies met kinderen kunnen houden.
Lorraine beschrijft verschillende methoden, van meditatie rond dagelijkse activiteiten voor drukke gezinnen, tot ideeën voor stilte-groepssessies op scholen, en van rijmpjes voor peuters om hen te kalmeren voordat ze naar bed gaan tot suggesties om tieners te helpen hun angst te verminderen. Ook legt ze aan de hand van casestudy’s uit hoe deze methoden kinderen met ADHD en autisme kunnen helpen.

Dit boek is zowel geschikt voor beginners als voor mensen met enige ervaring met ontspannings- en meditatietechnieken. Het boek biedt al het nodige advies om sessies met kinderen te houden, en moedigt de lezer aan om zijn of haar eigen methoden te ontwikkelen om kinderen te helpen zich rustiger, gelukkiger en vrediger te voelen.


Extra informatie:
Opgroeien
Paperback / softback
160 pagina's
Maart 2019
267 gram
200 x 140 x 20 mm
EAN: 9789060388587
Uitgeverij Christofoor

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen