Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Loes Riphagen,Coco, kijk uit!
  • Loes Riphagen,Coco, kijk uit!
Loes Riphagen,Coco, kijk uit!
Coco, kijk uit!
€ 16.99
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Coco, kijk uit!` is een betoverend en uniek 3D-boek met veel doorkijk-pagina`s van stevig karton. Neem een kijkje in Coco`s prachtige groene bos en ga op zoek naar alle dieren die er wonen.
In het vervolg op het succesvolle Prentenboek van het Jaar `Coco kan het!` gaat Coco eropuit om bloemen te plukken voor haar moeder. Verderop zien de bloemen er veel mooier uit dan dicht bij haar nest, dus ze gaat steeds verder het bos in. Maar hier wonen ook gevaarlijke dieren. Dan hoort Coco geritsel tussen de struiken... Wie is daar? Kijk uit voor die poes, Coco! Door de gestanste pagina`s en de rijk geïllustreerde platen vol details is `Coco, kijk uit!` een spannend 3D-boek met veel doorkijkjes. Wie zitten er allemaal in dit prachtige bos verstopt?
Loes Riphagen heeft van `Coco, kijk uit!` en beeldschoon en bijzonder boek gemaakt, met niet alleen de gestanste pagina`s maar ook, zoals we van haar gewend zijn, leuke details die het boek keer op keer leuk maken om voor te lezen en te ontdekken.
Recensie:
NBD Biblion
'Spannend boek dat uitnodigt om goed te kijken en mee te leven met het verhaal. De mooie doorkijkjes leveren veel verrassingen op.'

Extra informatie:

36 pagina's
Met illustraties
Maart 2022
556 gram
276 x 217 x 18 mm
EAN: 9789025775728
Gottmer

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen