Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Liesbeth Schlichting,TARSP - Taal Analyse Remediëring en Screening Procedure
  • Liesbeth Schlichting,TARSP - Taal Analyse Remediëring en Screening Procedure
Liesbeth Schlichting,TARSP - Taal Analyse Remediëring en Screening Procedure
TARSP - Taal Analyse Remediëring en Screening Procedure
taalontwikkelingsschaal van Nederlandse kinderen van 1-4 jaar met aanvullende structuren tot 6 jaar
€ 37.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe eerste woordjes die kinderen beginnen te spreken als ze ruim een jaar oud zijn, vormen het begin van een ontwikkeling naar het spreken in volledige (samengestelde) zinnen op ongeveer vierjarige leeftijd. Binnen deze grammaticale ontwikkeling van een kind is een aantal elkaar opvolgende fasen te onderscheiden. De TARSP is een hulpmiddel waarmee via de analyse van spontane taal kan worden vastgesteld in welke fase het kind zich bevindt. Dit is onder meer noodzakelijk om een zinvol behandelingsplan vast te stellen voor kinderen met een achterstand in hun grammaticale ontwikkeling.

Bij deze herziene druk is een aanvullend deel toegevoegd. Hierin zijn de grammaticale structuren op een rijtje gezet die kinderen ná de ontwikkeling zoals geschetst in TARSP ontwikkelen. Deze structuren beslaan de periode van vier tot zes jaar, ingedeeld in de Fasen 7-10.

Bij deze 8e druk van TARSP kunnen via www.pearson.nl/tarsp de profielkaarten TARSP 1-4 en TARSP 4-6 gedownload en geprint worden.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Mei 2017
289 gram
241 x 171 x 10 mm
EAN: 9789043035613
Pearson Benelux B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen