Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lies Helsloot,Beweeg je slank en gelukkig
  • Lies Helsloot,Beweeg je slank en gelukkig
Lies Helsloot,Beweeg je slank en gelukkig
Beweeg je slank en gelukkig
Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonde, actieve levensstijl
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenBeweeg je slank en gelukkig geeft je de nodige motivatie en tips om je de actieve levensstijl van Lies Helsloot voorgoed eigen te maken. Dankzij haar methode kom je zonder problemen aan een mooi aantal stappen per dag.
Wil je op een eenvoudige manier meer afwisseling brengen in je bewegingspatroon? Dan is dit boek wat je zoekt. Je vindt er tips om dagelijkse wandelingen gevarieerd te houden en om ze af te wisselen met andere bewegingsvormen. Leeftijd of mogelijke rugproblemen spelen hierbij geen rol. Daarnaast biedt Lies ook aanvullende mindset-oefeningen bij jouw nieuwe, actieve levensstijl. Je leest ook meer over de basisprincipes van een gezond voedingspatroon en krijgt eenvoudige,
lekkere recepten en een weekschema waar je meteen mee aan de slag kan.
Lies Helsloot schreef eerder Het complete boek over haar en Wandel je slank en gelukkig. Ze blogt op takeyoutime.com en de populaire gelijknamige Facebookpagina. Ze is een graag geziene gast in de media en geeft workshops en coachingsessies waarin ze haar klanten begeleidt naar een gezonder leven.


Extra informatie:

Paperback / softback
232 pagina's
Juni 2022
321 gram
274 x 150 x 16 mm
EAN: 9789463937917
Borgerhoff & Lamberigts

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen