Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Leo Platvoet,Wandelen in Maastricht
  • Leo Platvoet,Wandelen in Maastricht
Leo Platvoet,Wandelen in Maastricht
Wandelen in Maastricht
€ 18.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDeze Odyssee-gids bevat vier wandelingen die je de vele gezichten van Maastricht laten zien.
Maastricht heeft een on-Nederlandse uitstraling. Zowel Maastrichtenaren als bezoekers omschrijven de stad als Bourgondisch, buitenlands, mondiaal, gezel‐ lig, typisch zuidelijk en zonnig.
De stad ligt fraai aan de Maas, met zijn historische binnenstad die ruim 1500 monumenten telt. De monumentale pleinen, de vierhonderd cafés, de chique res‐ taurants en de luxe winkels trekken veel dagjesmensen. Maar er valt zoveel meer te zien. De Sint-Pietersberg is omgetoverd van een groeve tot een natuurpark met historische elementen. Het Jekerkwartier, met de universiteit en haar vele internationale studenten is toch kleinschalig en gezellig. De nieuwe toevoegin‐ gen aan de stad zijn spectaculair: de wijk Céramique met het Bonnefantenmu‐ seum en het Sphinxkwartier, dat cultuur met geschiedenis verbindt.Extra informatie:

Paperback / softback
84 pagina's
Met illustraties
Februari 2022
175 gram
199 x 129 x 8 mm
EAN: 9789461231376
Odyssee Reisgidsen VOF

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen