Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Leen Carrijn,Van aandeel tot zichtrekening
  • Leen Carrijn,Van aandeel tot zichtrekening
Leen Carrijn,Van aandeel tot zichtrekening
Van aandeel tot zichtrekening
Wegwijs in sparen, beleggen, lenen en verzekeren
€ 55.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenWaarom zou ik in aandelen beleggen? Kies ik voor een pensioenspaarfonds of -verzekering? Is een brandverzekering verplicht? Mag de bank mijn rekeninggegevens verkopen aan een derde? Kan ik mijn dure autopolis stopzetten en naar de concurrentie overstappen? Wat is er voor de banken veranderd sedert de financiële crisis?
Dit zijn maar enkele vragen waar Van Aandeel tot Zichtrekening een antwoord op geeft. Het boek bestaat uit vier grote delen: ‘Banken’, ‘Sparen en beleggen’, ‘Lenen’ en ‘Verzekeren’, en biedt alle nuttige informatie over het financiewezen in brede zin, over kredietinstellingen, financieel toezicht, risicoloze spaarproducten, aandelen, obligaties, fondsen, woonkrediet, verzekeringen en veel meer.
Van Aandeel tot Zichtrekening is geschreven voor studenten, maar heeft ook veel te bieden voor iedereen met een gezonde interesse in financiën. Het boek gidst de lezer van A tot Z doorheen het Belgische geldwezen en bevat veel recente voorbeelden, illustraties, tips en cijfermateriaal, zodat je na het lezen precies weet wat te doen met jouw geld.


Extra informatie:

Paperback / softback
520 pagina's
Met illustraties
Augustus 2022
1084 gram
240 x 193 x 33 mm
EAN: 9789463937115
Owl Press

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen