Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Laura de Mildt,Op kracht en karakter
  • Laura de Mildt,Op kracht en karakter
Laura de Mildt,Op kracht en karakter
Op kracht en karakter
€ 45.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenAltijd de beste willen zijn, want alles is een wedstrijd. Je leven draait om net iets beter te zijn dan de ander. Jij op 1, zij daarna. Je bent net iets sneller, net iets sterker, net iets tactischer door beter te trainen, slimmer te eten, meer focus te hebben, meer opzij te zetten en nog meer wilskracht te hebben. 
Want jij hebt het in je, om die top te halen. Door net op het juiste moment het juiste te doen ... maar wat is het juiste op welk moment? 

Nederlandse vrouwen in de topsport weten dat alles een wedstrijd is, dat het podium een genadeloze verleider is totdat er een ander staat. En als die ander op jouw plek staat, moet je verder, zonder dat podium, afkicken van de verslavende adrenaline en je plaats vinden in een andere omgeving. Als jezelf, de vrouw die je bent, met die bijzondere kwaliteiten die je zo ver hebben gebracht. Als de vrouw die ook misschien ook moeder wil zijn, de vrouw die kwetsbaar kan zijn en die los van het podium een carrière wil maken. Zonder competitie. Zonder winnen en zonder verliezen. 

Laura de Mildt maakte portretten van deze Nederlandse topvrouwen die alles geven en hebben gegeven voor de sport. Voor die eerste plaats, voor de winst. En die bovenal vrouw zijn.


Extra informatie:

Hardback
240 pagina's
Met illustraties
November 2021
1938 gram
336 x 246 x 29 mm
EAN: 9789462264267
Lecturis

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen