Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Laura Claessens,Into the Woods
  • Laura Claessens,Into the Woods
Laura Claessens,Into the Woods
Into the Woods
25 bos- en natuurhuisjes in Belgi? en Nederland
€ 19.95
24 Bij u in huis op: donderdag


Even een pauze inlassen, afstand nemen van dagelijkse beslommeringen, tot rust en letterlijk op adem komen: wie heeft daar af en toe geen behoefte aan? In dit boek wijst journaliste en slow traveler Laura Claessens je de weg naar het beste en meest efficiënte medicijn tegen stress: een escape naar een plek weg van de drukte en dicht bij de natuur.
Laura selecteerde 25 bijzondere logeer­plekken in het groen, in België en Nederland, ging ze persoonlijk uittesten en keurde ze met meer dan veel enthousiasme goed. Haar bevindingen en foto’s vind je op Instagram (@amongpinetrees) en nu ook in dit boek. Het is een ode aan onthaasten in de natuur dicht bij huis, aan fascinerende bossen en uitgestrekte landschappen, aan de indrukwekkende, stijlvolle en Insta­waardige creaties die deze cabins stuk voor stuk zijn, en aan hun gepassioneerde bezielers.
Van stoere boomhutten en charmante tiny houses tot luxueuze cabins met hottubs: in dit boek is de crème de la crème van de natuurhuisjes in België en Nederland verzameld. Een onmisbare bron van inspiratie voor dromers, explorers en rustzoekers, en een handige gids voor wie op zoek is naar een groene getaway.


Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
525 gram
221 x 161 x 20 mm
EAN: 9789460582820
Luster Uitgeverij

24 Bij u in huis op: donderdag