Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Kristina Carrillo-Bucaram,Het Fully Raw voedingsplan
  • Kristina Carrillo-Bucaram,Het Fully Raw voedingsplan
Kristina Carrillo-Bucaram,Het Fully Raw voedingsplan
Het Fully Raw voedingsplan
In 21 dagen naar een betere gezondheid, met maaltijdplannen en trainingsschema’s, tips en 75 recepten
€ 32.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Kristina Carrillo-Bucaram, oprichter van FullyRaw en Rawfully Organic en een YouTube-beroemdheid met 1 miljoen volgers, heeft haar gezondheid drastisch verbeterd door een volledig onbewerkte en veganistische leefstijl – en dit kun jij ook.
Gewichtsverlies, energie, en de glans van een betere gezondheid zijn allemaal voordelen van het eten van verse, geheel onbewerkte en natuurlijke plantaardige voeding − zonder te koken.

Of je nu al veganist bent, of een ‘raw foodie’, of dat je simpelweg meer groenten en fruit aan je dagelijkse voeding wilt toevoegen: dit boek inspireert je en helpt je op weg. In het boek vind je een voedingsplan van 21 dagen voor een goede start van je reis, onweerstaanbare recepten voor elke maaltijd van de dag, een eenvoudig te volgen fitnessplan en waardevolle informatie over voedingswaarden.

Hoe Kristina haar chronische ziekte de baas is geworden en de energieke, levendige vrouw is geworden die ze nu is, is een geweldig verhaal. Zij deed dat door het volgen van een vetarm voedingspatroon van onbewerkte voeding. Haar persoonlijk advies en aanmoedigende woorden zullen je gedurende je hele reis motiveren.Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Met illustraties
Augustus 2019
1277 gram
297 x 210 x 23 mm
EAN: 9789492665324
Succesboeken.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen