Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Koëter Vastgoed Adviseurs,Vastgoed Taxatiewijzer | 2018
  • Koëter Vastgoed Adviseurs,Vastgoed Taxatiewijzer | 2018
Koëter Vastgoed Adviseurs,Vastgoed Taxatiewijzer | 2018
Vastgoed Taxatiewijzer | 2018
Exploitatiekosten schoolgebouwen
€ 86.11
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Schoolgebouwen 2018 bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van schoolgebouwen te kunnen inschatten.

Dit handige boekje is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type schoolgebouw zijn de exploitatiekosten gesplitst naar bouwkundig en installaties en er kan een keuze gemaakt worden voor een periode van 25 jaar of langer dan 25 jaar en zo direct te bepalen.

Er worden 6 categorieën schoolgebouwen onderscheiden met in totaal 38 gebouwen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid.

De kengetallen zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs. Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Dyade, de specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs.

Naast de kengetallen voor onderhoudskosten geeft deze uitgave ook een overzicht van de overige exploitatiekosten zoals OZB-tarieven, riool-, waterschapslasten, herbouwwaarden en verzekeringspremies.

Dit boekje is vanwege de betrouwbaarheid van de informatie en zijn handzame vorm een onmisbare hulp voor schoolbestuurders, gemeenten, taxateurs en financiers in de vatgoedsector.


Extra informatie:

Paperback / softback
Januari 2019
248 gram
213 x 107 x 13 mm
EAN: 9789082662559
Vastgoed Adviseurs Online B.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen