Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Kim John Payne,Eenvoudig opvoeden
  • Kim John Payne,Eenvoudig opvoeden
Kim John Payne,Eenvoudig opvoeden
Eenvoudig opvoeden
door de kracht van eenvoud worden je kinderen rustiger, gelukkiger en zekerder
€ 24.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

In de hedendaagse jachtige maatschappij hebben kinderen te veel spullen, te veel keuzes en te weinig vrije tijd. De internationaal befaamde gezinstherapeut Kim John Payne helpt ouders bij het terugwinnen van de ruimte en vrijheid die kinderen nodig hebben voor de ontplooiing van hun unieke persoonlijkheid. Eenvoudig opvoeden geeft hiervoor inspiratie en ideeën, zoals:
- Organiseer de thuissituatie: zorg voor weinig spullen en een opgeruimd huis; verminder de overlast aan geluiden, straling en zintuiglijke prikkels. - Stel ritmes en rituelen in, bijvoorbeeld ontspannen gezamenlijke maaltijden en slaaprituelen.
- Neem pauzes op in het rooster. Zorg voor regelmatige perioden van rust.
- Beperk het gebruik van de media. Maak een tijdschema voor de computer- en tv-tijd van je kinderen en beperk zo de eindeloze stroom aan informatie en prikkels.
Als manifest ter bescherming van de `onschuld van de jeugd` is "Eenvoudig opvoeden" een overtuigende gids, die laat zien dat het invoeren van nieuwe ritmes een weldadig effect heeft op het welzijn en de ontwikkeling van je kinderen.

Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Februari 2013
533 gram
240 x 170 x 25 mm
EAN: 9789060386842
Uitgeverij Christofoor

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen