Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Khalid Kasem,Abdelhak Nouri
  • Khalid Kasem,Abdelhak Nouri
Khalid Kasem,Abdelhak Nouri
Abdelhak Nouri
een onvervulde droom
€ 21.99
Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Abdelhak Nouri wordt alom beschouwd als een van de meest talentvolle voetballers van zijn generatie. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat hij definitief door zou breken bij Ajax en ook internationaal naam zou gaan maken. Op 8 juli 2017 verandert echter voorgoed zijn leven, en dat van zijn familie, wanneer hij tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen Werden Bremen in het Oostenrijkse Hippach twintig minuten voor het eindsignaal in elkaar zakt op het veld. Niet veel later wordt duidelijk dat hij een hartstilstand heeft gehad met ernstige hersenschade tot gevolg. Het nieuws dat hij nooit meer zal kunnen voetballen slaat in als een bom, niet alleen bij zijn naasten, maar bij fans wereldwijd.

Dit boek vertelt voor het eerst het verhaal van Abdelhak vanuit het perspectief van zijn familie en vrienden. Een verhaal over de lange weg die de familie Nouri als migrantengezin afgelegd heeft. Over de droom die zij verwezenlijkt zagen in het onmiskenbare talent van hun zoon. Een verhaal over Abdelhak als voetballer en als mens, over het ongeluk en de nasleep ervan, over de band met Ajax, over verdriet, hoop, geloof en verbinding in tijden van tegenslag.
Recensie:
Trouw
'Abdelhak Nouri is vlot geschreven - mooi, ontroerend. Hartverscheurend'

Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Met illustraties
April 2020
343 gram
210 x 135 x 23 mm
EAN: 9789048848782
Lebowski

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel