Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Kees Van der Wal,De Doden van de Voorpagina
  De Doden van de Voorpagina
  € 20.00
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  ‘Het gebeurde allemaal in een fractie van seconden en de beide krantenmannen waren te verbaasd en onthutst om op tijd te reageren. Er klonken drie schoten, snel achter elkaar, en de nacht werd terstond grauwer en donkerder dan hij was’.
  Dit is een politiethriller met veel actie, waar de lezer constant bezig zal zijn met de vraag van het hoe, wie en waarom? Iedere keer weer blijkt alles er anders uit te zien dan eerder werd gedacht. Iedere keer weer komen nieuwe verdachten in beeld. Ondertussen gaan de gruwelijkheden verder.
  Het motief blijft lange tijd onduidelijk en onvolledig, en de leider van het grote complot is lange tijd totaal onbekend. De ene misdaad volgt de andere op en lang tast de politie in het duister. De daders zijn meedogenloos en schromen geen enkele vorm van geweld, veel slachtoffers tot gevolg hebbend.
  Leg het boek gerust neer, maar weet dat je hersenen door zullen gaan met de vragen die je hebt. Het zal je niet loslaten tot het boek uit is, en je weer onder een andere spanning kunt wachten op de volgende thriller van Kees van der Wal.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  208 pagina's
  Mei 2022
  361 gram
  235 x 155 x 19 mm
  EAN: 9789464487701
  Brave New Books

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen