Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Karin Verhaak-Kersten,Anju
  • Karin Verhaak-Kersten,Anju
Karin Verhaak-Kersten,Anju
Anju
in sari en spijkerbroek
€ 20.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Als Thomas Libo op enig moment besluit een schoenfabriek in Nederland en later in India te beginnen, heeft dat grote invloed op zijn leven, en dat van zijn zoons.
Wanneer hij zich permanent in India vestigt leert hij de vrouw van zijn dromen kennen. Niets lijkt een zorgeloos leven in de weg te staan. Echter, Thomas overlijdt, uitgeput door een traumatisch verleden en laat zijn tweede vrouw, Anju, met vier zoons in India achter.
De jaren van Anju, dochter van een Nederlandse vader en Indiase moeder, staan vanaf dat moment in het teken van overleven. De contrasten tussen de verschillende culturen blijken ongewild een bijna overheersende rol te spelen op het moment van cruciale beslissingen in haar leven.
Lukt het, Anju, ondanks de diep gewortelde levensovertuiging van mensen om haar heen, een onafhankelijk leven op te bouwen?


Karin Verhaak-Kersten (1955) was dertig jaar journalist. Zowel privé als zakelijk bezocht ze veel landen in de wereld. India maakte een onuitwisbare indruk op haar. Na enkele reizen door het land, besloot ze, eind 2012, een maand in Goa, in het zuiden van India, tussen de plaatselijke bevolking te gaan wonen.
In het boek trekt ze u mee in de goddelijke alledaagse wereld van India waar het leven zich feitelijk voltrekt als overal, alleen net iets anders.
Extra informatie:

Paperback / softback
377 pagina's
November 2015
600 gram
210 x 145 x 23 mm
EAN: 9789089547873
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen