Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Karen Kingsbury,Altijd bij je
  • Karen Kingsbury,Altijd bij je
Karen Kingsbury,Altijd bij je
Altijd bij je
Angels Walking 1
€ 23.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


‘Altijd bij je’ is deel 1 in Karen Kingsbury’s nieuwe serie ‘Angels Walking’, een serie over hoop, tweede kansen en engelen.

Tot voor kort was Tyler Ames een nationale honkbalheld, maar een ernstige blessure maakt een einde aan zijn glorierijke carrière. Nu wil hij niets anders dan zijn leven terug zoals het ooit was, maar op zijn weg naar nationale roem is hij iedereen van wie hij houdt kwijtgeraakt. En dan keert ook zijn vriendin Sami Dawson hem de rug toe.

Een serie wonderlijke gebeurtenissen leidt Tyler naar een baan in een verzorgingshuis. Hier raakt hij bevriend met Virginia Hutcheson, een oude vrouw die aan Alzheimer lijdt. Vreemd genoeg lijkt zij de antwoorden te hebben op de vragen waarmee hij worstelt.

Een team engelen heeft de missie om Tyler, Sami en Virginia weer nieuwe hoop te geven. Kunnen hun kleine en ogenschijnlijk weinig betekenisvolle daden genezing en bevrijding brengen?

Karen Kingsbury is een van de bestverkopende auteurs van christelijke romans. Onder het label ‘Life Changing Fiction’ schrijft ze romans met een Bijbelse boodschap, zoals de series over de familie Baxter en acteur Dayne Matthews. Ze hoopt dat haar boeken lezers de moed geven om hun leven te veranderen.


Extra informatie:
Angels Walking 1
Paperback / softback
384 pagina's
Oktober 2015
436 gram
215 x 140 x 26 mm
EAN: 9789029724388
KokBoekencentrum Fictie

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen