Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Jussi Adler-Olsen,Slachtoffer 2117
  Slachtoffer 2117
  € 12.50
  24 Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Al meer dan 10 jaar is Assad een mysterieuze, drijvende kracht binnen afdeling Q, maar een kettingreactie aan heftige gebeurtenissen brengt hem op de rand van de totale ineenstorting. Alleen Rose kan hem helpen bij de ontcijfering van de duistere demonen die door de berichtgeving van de Spaanse journalist Joan Aiguader over de tragische dood van een vluchteling tot leven worden gewekt.
  Met Assad in het centrum begint een zenuwslopend aftellen naar de ultieme catastrofe in het hart van Europa, meedogenloos gedirigeerd door de Iraakse beul Ghaalib. Tegelijkertijd schudt afdeling Q op zijn grondvesten door de dood van een centrale collega en door een wanhopige poging om een compromisloze, moordzuchtige handeling van een in zichzelf gekeerde, gestoorde jongen te verijdelen.
  In de strijd om mensenlevens te redden en een einde te maken aan Assads traumatische dilemma’s worden Carl Mørck en de rest van afdeling Q het oog van de orkaan in geslingerd, waar niemand wordt ontzien om drastische beslissingen te nemen en met alle ter beschikking staande middelen in actie te komen.

  Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

  ‘De kracht van Adler-Olsen is dat hij een stuwend verhaal weet neer te zetten. Hij sleurt je door de pagina’s.’
  HET PAROOL

  ‘De beste in zijn genre. (…) Uitermate spannend.’
  NRC HANDELSBLAD

  ‘De boeken van Adler-Olsen behoren tot het allerbeste wat de Deense misdaadthrillers deze jaren te bieden hebben.’
  JYLLANDS-POSTEN
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  480 pagina's
  Juni 2021
  584 gram
  214 x 138 x 40 mm
  EAN: 9789044649925
  Prometheus

  24 Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen