Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Jussi Adler-Olsen,Selfies
  • Jussi Adler-Olsen,Selfies
Jussi Adler-Olsen,Selfies
Selfies
Serie Q
€ 10.00
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Ze zijn jong, knap, lopen in merkkleding en besteden dagelijks uren aan hun haar – en daarbij leven ze van een uitkering.
Deze jonge vrouwen denken alleen aan zichzelf, maar leiden een levensgevaarlijk bestaan, want langzaam maar zeker zijn ze een doorn in het oog geworden van een volstrekt labiele persoon die besluit om één voor één met al deze klaplopers af te rekenen.

In eerste instantie is het geen zaak waar brigadier Carl Mørck veel aandacht aan besteedt. Hij is erachter gekomen dat hij onvrijwillig een pion is geworden in de interne machtsstrijd binnen de politieleiding en hij moet snel handelen om het bestaan van afdeling Q veilig te stellen. Als hij tegelijkertijd een tip krijgt over een splinternieuwe moordzaak die in veel opzichten aan een onopgehelderde moord van lang geleden doet denken, heeft hij meer dan ooit behoefte aan het vlijmscherpe overzicht van zijn collega Rose. Maar Rose is met ziekteverlof, omdat afschuwelijke gebeurtenissen uit het verleden haar achtervolgen.

Carl, Assad en Gordon werken dag en nacht om het wijdvertakte mysterie rond de twee moorden op te lossen, maar steken de meeste energie in het helpen van Rose. Naarmate ze steeds dieper in haar verhaal graven, begrijpen ze dat zich een misdrijf heeft afgespeeld. Dan lijkt Rose plotsklaps ook nog eens van de aardbodem verdwenen.

Selfies is het zevende boek in de internationale bestsellerserie Q van Jussi Adler-Olsen (1950), de ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

‘De humor blijft onverminderd sterk.’
TROUW

‘Een must voor fans van Scandi-thrillers.’
AD MAGAZINE


Extra informatie:
Serie Q
Paperback / softback
496 pagina's
Juli 2018
622 gram
214 x 138 x 41 mm
EAN: 9789044638790
Prometheus

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen