Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Jussi Adler-Olsen,Het marco-effect
  • Jussi Adler-Olsen,Het marco-effect
Jussi Adler-Olsen,Het marco-effect
Het marco-effect
€ 10.00
Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDe Serie Q van Jussi Adler-Olsen bereikt keer op keer de internationale bestsellerlijsten. Het Marco-effect, het nieuwste deel, is misschien wel de spannendste thriller van de afgelopen tien jaar.
Marco’s oom Zola, een zeer kille en gewelddadige man, dwingt Marco en zijn familie te bedelen, te stelen en in te breken. Wanneer de 15-jarige Marco ontdekt dat zijn oom hem op een beestachtige manier kreupel wil maken, voor geldelijk gewin en om hem in toom te houden, moet hij vluchten.
Voorzichtig probeert Marco een nieuw leven te beginnen, totdat hij enkele maanden later een gruwelijk geheim ontdekt en de gedragingen van zijn familieleden hem dwingen om ingrijpende stappen te ondernemen. Een schrijnend dilemma ontstaat: moet hij zijn familie aangeven?
Op de afdeling Q raken Carl Mørck en zijn collega’s intussen steeds verder betrokken bij de zaak, die zich ontvouwt tot een web van corruptie en zware misdaad, van het ministerie tot diep in de Afrikaanse jungle.

Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

‘De kracht van Adler-Olsen is dat hij een stuwend verhaal weet neer te zetten. Hij sleurt je door de pagina’s.’
HET PAROOL

‘Jussi Adler-Olsens Serie Q-boeken behoren tot het allerbeste wat de Deense misdaadthrillers deze jaren te bieden hebben.’ JYLLANDS-POSTEN
Extra informatie:

Paperback / softback
512 pagina's
Januari 2019
639 gram
213 x 137 x 42 mm
EAN: 9789044640755
Prometheus

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen