Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Jussi Adler-Olsen,De vrouw in de kooi
  • Jussi Adler-Olsen,De vrouw in de kooi
Jussi Adler-Olsen,De vrouw in de kooi
De vrouw in de kooi
€ 12.50
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt gesommeerd de verdwijning grootscheeps te onderzoeken, maar Merete is van de aardbodem verdwenen.
Brigadier Carl Mørck, hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ Q, forceert na enkele jaren een grote doorbraak in het onderzoek. Samen met zijn assistent Assad is hij een roekeloze crimineel op het spoor die wordt gedreven door haat. Wraak blijkt een cruciale factor in de krankzinnige plot.

De vrouw in de kooi is nu succesvol verfilmd als The Keeper of Lost Causes. Regisseur Mikkel Nørgaard is onder meer bekend van de populaire tv-serie Borgen.

Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

‘Zeer spannende, goed geschreven Deense thriller. (…) De kracht van Adler-Olsen is dat hij een stuwend verhaal weet neer te zetten. Hij sleurt je door de pagina’s.’
HET PAROOL

‘Jussi Adler-Olsens Serie Q-boeken behoren tot het allerbeste wat de Deense misdaadthrillers deze jaren te bieden hebben.’ JYLLANDS-POSTEN
Extra informatie:

Paperback / softback
384 pagina's
Januari 2019
557 gram
213 x 138 x 35 mm
EAN: 9789044640717
Prometheus

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen