Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Jussi Adler-Olsen,De fazantenmoordenaars
  • Jussi Adler-Olsen,De fazantenmoordenaars
Jussi Adler-Olsen,De fazantenmoordenaars
De fazantenmoordenaars
€ 12.50
Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenIn 1987 worden de verminkte lichamen van een broer en zus gevonden in een zomerhuisje in de buurt van Rørvig, in Noord-Seeland. Uit het politieonderzoek blijkt dat de dader gezocht moet worden binnen een groep van kostschoolleerlingen die uit de rijkste kringen van het land afkomstig zijn. Er is echter niet genoeg bewijs en de zaak verdwijnt in de doofpot, totdat een van de verdachten zichzelf aangeeft. Daarmee lijkt het mysterie opgelost.
Een aantal jaren later belandt het onderzoek op het bureau van brigadier Mørck, hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ Q. Hij denkt dat het er per ongeluk is terechtgekomen, maar al snel blijkt dit niet het geval te zijn. Hij realiseert zich dat er iets heel erg fout is gegaan... Samen met zijn assistent Assad begint hij een onderzoek dat hen in aanraking brengt met alle lagen van de maatschappij. Van de armste mensen die op straat leven tot de machtigste mensen van het land; de klopjacht is begonnen.

Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

‘Snoeihard en bloedstollend spannend.’
DAGBLAD VAN HET NOORDEN

‘Het verhaal is ijzersterk, de karakters zijn uitstekend neergezet, de onderhuidse sfeer is dreigend.’
LEIDSCH DAGBLAD

‘Spannend en goed geschreven.’
HET PAROOLExtra informatie:

Paperback / softback
408 pagina's
Januari 2019
572 gram
213 x 138 x 36 mm
EAN: 9789044640724
Prometheus

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen