Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Julia Samuel,Het keerpunt
  • Julia Samuel,Het keerpunt
Julia Samuel,Het keerpunt
Het keerpunt
Omgaan met de grote veranderingen in je leven
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Bijna iedereen vindt verandering moeilijk. En dat geldt zeker voor de grote gebeurtenissen die een leven bepalen: scheiding, verhuizing, ontslag, ziekte, pensioen, de dood. We hebben allemaal de neiging om daaroverheen te leven en zo snel mogelijk weer over te gaan tot de orde van de dag. We proberen instinctief verdriet te vermijden, maar het resultaat is vaak een zekere verarming.

Hoe kun je dan het beste omgaan met de ingrijpende veranderingen in je leven? In dit verhelderende boek laat Julia Samuel aan de hand van tal van voorbeelden uit haar praktijk zien hoe je ze op zo’n manier het hoofd kunt bieden dat je er sterker uit komt. Van de vrouw die moet beslissen of ze haar man wil verlaten voor een jongere minnaar, tot de vader die een ernstige medische diagnose krijgt. Van de jonge moeder die worstelt met het besluit weer aan het werk te gaan, tot de jongen die te maken krijgt met de nasleep van zijn coming-out, en de man die geconfronteerd wordt met de gevolgen van zijn covid-19-besmetting.

Belangrijke dilemma’s over familie, liefde, werk, gezondheid en identiteit komen in dit boek tot leven aan de hand van ingrijpende persoonlijke ervaringen. Op deze manier biedt Samuel inzicht en houvast in hoe we de omgang met uitdagingen in elke levensfase kunnen verlichten.


Extra informatie:

Paperback / softback
320 pagina's
Oktober 2020
565 gram
230 x 150 x 31 mm
EAN: 9789463821063
Uitgeverij Balans

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel