Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Julia Samuel,Elke familie heeft een verhaal
  • Julia Samuel,Elke familie heeft een verhaal
Julia Samuel,Elke familie heeft een verhaal
Elke familie heeft een verhaal
Over de erfelijkheid van liefde en verdriet
€ 23.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen‘Iedereen die dit boek leest, haalt er iets wezenlijks uit.’ – Rachel Clarke, bestsellerauteur van Dear life
‘Fantastisch, van de eerste tot de laatste bladzijde.’ – Cathy Rentzenbrink, bestsellerauteur van The last act of love

Elke familie heeft een verhaal. Een verhaal van liefde en verlies, vreugde en verdriet. Onze relaties met anderen hebben een fundamentele invloed op onze gezondheid en geluk – en familie is de enige relatie die we nooit kunnen verbreken. Onze familie heeft ons gevormd. En de invloed van familie reikt nog verder. Juist de dingen die met het blote oog niet zichtbaar zijn, leven in ons door. Zo staan traumatische gebeurtenissen, zolang ze niet zijn verwerkt, op scherp in ons lichaam, klaar om ons ook tientallen jaren later nog te bespringen.

Psychotherapeut en bestsellerauteur Julia Samuel besloot dit boek te schrijven toen ze zich realiseerde dat alle cliënten die ze ooit had, begonnen over hun familie. Wat nemen we allemaal van ze over? Hoe kunnen we daar inzicht in krijgen, zodat we kunnen veranderen? Op een warme, wijze manier analyseert Samuel op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten de meest voorkomende zaken, waaronder echtscheiding, stiefgezinnen, het lege nest, traumatische gebeurtenissen en verlies. Zo geeft ze inzicht in hoe diepgaand we zijn beïnvloed door onze familie – inclusief grootouders, broertjes en zusjes – en laat ze zien hoe familieleden samen problemen kunnen oplossen. Haar twaalf regels voor familiegeluk bieden handvatten om zelf een beter familielid te worden.


Extra informatie:

Paperback / softback
320 pagina's
Mei 2022
444 gram
213 x 136 x 29 mm
EAN: 9789463822251
Balans

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen