Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Judith Lennox,Voor mijn zussen
  • Judith Lennox,Voor mijn zussen
Judith Lennox,Voor mijn zussen
Voor mijn zussen
Vier zusjes proberen tijdens de chaos van de Eerste Wereldoorlog hun pad naar geluk te vinden
€ 21.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenTijdens de chaotische jaren voor de eerste Wereldoorlog proberen de zussen Iris, Marianne, Eva en Clemency hun dromen waar te maken.

Marianne is nog maar twintig jaar oud als ze op een bal de knappe, elegante Arthur Leighton ontmoet. Ze weet in één oogopslag dat hij de liefde van haar leven zal zijn. Haar zusje Iris daarentegen heeft alle hoop op een goed huwelijk opgegeven en is, enigszins tot haar eigen verbazing, een uitmuntende verpleegster geworden. De artistieke Eva heeft haar zinnen gezet op een kunstzinnige carrière, maar als ze Gabriel Bellamy ontmoet en tot over haar oren verliefd op hem wordt, gaat ze twijfelen over haar toekomstdroom. De enige die in het ouderlijk huis is achtergebleven is Clemency, die voor hun ziekelijke moeder zorgt. Ze hoopt alleen maar ooit vrij adem te kunnen halen, zonder de zware last die op haar schouders rust.

Terwijl de oorlog zijn steeds donkerder schaduwen vooruit werpt, proberen de zusjes zich te ontworstelen aan de eisen die de maatschappij aan hen stelt en hun eigen pad naar liefde en geluk te vinden.

Extra informatie:

Paperback / softback
552 pagina's
Mei 2022
683 gram
215 x 140 x 44 mm
EAN: 9789022592946
Boekerij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen