Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Josina Intrabartolo,Langmuts op school
  • Josina Intrabartolo,Langmuts op school
Josina Intrabartolo,Langmuts op school
Langmuts op school
€ 12.95

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Kabouter Langmuts vindt het meestal fijn op school, maar wordt er wel vaak moe. Op een dag komt hij niet meer terug van het buitenspelen. Waar zou Langmuts zijn? Iedereen gaat zoeken, zelfs zijn vriend Kleine Uil. Als ze hem uiteindelijk vinden, heeft juf Tara een plan om het op school nog fijner te maken voor Langmuts.
‘De gekke schooldag van Langmuts’ is een prima aanleiding om met jonge hoogsensitieve kinderen te praten over hun schoolbeleving. Inclusief 10 uitgebreide tips voor ouders en leerkrachten voor een zo plezierig mogelijke schooltijd.

Recensie:
NBD Biblion
S.E. van Zonneveld 'De hooggevoelige kabouter Langmuts vindt het leuk op school, maar wordt erg moe van lawaai en onverwachte dingen. Vanmiddag heeft de klas drukke spelletjes gedaan en nu wil hij eigenlijk naar huis. Als de kinderen buiten gaan spelen, trekt hij zich terug in de rustige poppenhoek. Dit prentenboek geeft op vriendelijke en begrijpelijke wijze informatie over hoogsensitieve kinderen en maakt de kenmerkende aspecten bespreekbaar. Het creëren van een stilteplek in de klas is de belangrijkste boodschap van dit tweede boekje met kabouter Langmuts in de hoofdrol. De zwarte pentekeningen van allerlei afmetingen zijn ingekleurd met waterverf. Ze zijn zacht en fris van kleur, vriendelijk en duidelijk. De tekst is gedrukt in een kleine, maar duidelijke letter en staat in blokjes naast, onder en boven de illustraties. De stijl is natuurlijk en positief. Afgesloten wordt met tien uitgebreide tips voor ouders en leerkrachten. De auteur heeft zelf twee hoogsensitieve zoons. Eerder verscheen ‘Langmuts is een held’* (2010). Handzaam en verhelderend boekje over hoogsensitieve kinderen. Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.'

Extra informatie:

Hardback
32 pagina's
Met illustraties
Mei 2011
238 gram
245 x 173 x 10 mm
EAN: 9789081267243
Scrivo Media

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel