Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Joriene de Vos,Bewuste ouders
  • Joriene de Vos,Bewuste ouders
  • Joriene de Vos,Bewuste ouders
  • Joriene de Vos,Bewuste ouders
  • Joriene de Vos,Bewuste ouders
  • Joriene de Vos,Bewuste ouders
  • Joriene de Vos,Bewuste ouders
Joriene de Vos,Bewuste ouders
Bewuste ouders
over zelfinzicht, mentale gezondheid en gezinsgeluk
€ 22.50
24 Bij u in huis op: dinsdagWauw, erg goed! En wat een inzichten.

Eigenlijk zou elke ouder dit boek moeten lezen!Cornélie Spijkerboer, samen met Hans Mennes schrijver van het boek Een droom van een relatie.Wanneer je moeder of vader wordt, geef je je over aan de ultieme uitdaging om je eigen grenzen te leren kennen, te leren bewaken of te verleggen. Ook je geduld en flexibiliteit worden op de proef gesteld en het wordt extra belangrijk om je verantwoordelijkheid te nemen voor je emoties, gedachten en handelingen.


Als je als ouder je littekens uit het verleden niet negeert, maar juist aandacht geeft en verzorgt, kun je in het hier en nu een stabielere ouder voor je kind zijn. Jezelf onder de loep nemen en werken aan je gezondheid in al haar facetten (fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid) heeft dus zin, want als ouder maak je het verschil voor je kind. Het is een noodzakelijke vaardigheid om jezelf te leren bijsturen, om de regie weer te pakken en je niet te laten overspoelen door emoties of ze weg te drukken.


Dit boek helpt je om niet meer een korte termijnstrategie te hanteren (de bekende quick fixes), maar om te werken aan een lange termijnstrategie voor het ouderschap. Hoe meer inzicht je hebt in je eigen hechtingsverleden, je oude patronen en overtuigingen, hoe beter je jezelf kunt bijsturen, hoe meer keuzes je kunt maken die in het belang van je kind zijn, hoe meer je kunt bieden wat je kind (of het nu een baby, peuter, tiener of adolescent is) in de basis nodig heeft, hoe meer kans dat je kind opgroeit tot een gelukkige en stabiele volwassene, die op zijn of haar beurt een volgende generatie opvoedt.


Een praktisch boek vol handige tips en inspirerende inzichten.


Joriene de Vos is praktijkondersteuner/psycholoog bij Ella Verloskundige Zorg in Den Haag en begeleidt ouders om zichzelf en hun kinderen een goede start te geven.Extra informatie:

Paperback / softback
188 pagina's
Met illustraties
Februari 2023
255 gram
210 x 145 x 17 mm
EAN: 9789463655057
Elikser B.V. Uitgeverij

24 Bij u in huis op: dinsdag